Hest

Ankazoo er din hestebutikk på Hamar.

 

Vi har alt du trenger til hest og rytter i under etasjen hos oss!

 

Vi har et bredt utvalg av gode pleieprodukter fra leverandører som Veredus, Absorbine, Stubben, Worlds best, Heimer og Biofarmab. Vi er godt kjent med produktene våre og prøver alltid vårt beste på å finne riktige produkter til nettopp din hest.

 

Vi har også en masse av kosttilskudd til hest og sjansen for at vi har nettopp det du trenger er stor, vi har merker fra Vimital Trikem, Biofarmab, Working dog og Heimer.

 

Hos oss finner du kvalitets ridestøvler til gunstige priser. Vi har alt i fra Equipage, Mountain Horse til Petrie og Parlanti. Vi har også sko og støvler til barn. Vi har muligheter til og ta mål av dine bein og få støvlene skreddersydd etter ditt ønske.

 

Vi er en stor forhandler av Equality Line og butikken har et bredt utvalg av Veredus belegg, Equiline sjabrakker, Roeckl ridehansker,  Equiline ridebukser og andre rideklær.

 

Hos oss finner du en faglært person når det kommer til kjøp av hjelm, vi kjører hjelmer fra blant annet  Charles Owen. Vi tar mål av ditt hode for og gi deg riktig hjelm størrelse, samt at vi har mulighet til og korrigere størrelsen på hjelmene slik at de ligger perfekt. Vi tilbyr også muligheten for en skreddersydd hjelm, slik at du kan få det utseende du ønsker. Kom gjerne innom for et pris overslag.

 

Vi selger også hestesko, blant annet Kerckhaert.

 

Når kulden er her så har vi også masse dekken i forskjellige størrelser og tykkelser. Vi har dekken fra 0g – 500g. Blant annet har vi inne Weatherbeeta, Catago, Golden stripe og Back on Track.

 

Utenom dette har vi alt man trenger til hest og rytter generelt, alt i fra hodelag, grimer, longering, bandasjer, sjabrakker og stall utstyr.

 

 

 

Vi arbeider kontinuerlig med å tilby god service og gode produkter til en fornuftig pris. Hos oss er vitenskap, bruksverdi og kvalitet sentralt i forhold til valg av de produkter vi ønsker å tilby, og om vi ikke har det du er ute etter så forsøker vi å skaffe det for deg.

 

Vi forhandler også Cavalor hestefór . Akkurat som på mye av det andre fóret får de faste kundene våres 10% kundekortsrabatt.

Her har du et bra hestefór til en fornuftig pris!

 

Følg oss på facebook for spennende nyheter, tilbud og konkurranser.

 

 

Velkommen innom for en hyggelig handel!